De pre-sale is gestart!

18 april 2023

Nieuwsbericht

De pre-sale is gestart en er kan worden ingeschreven op het bouwnummer van jouw voorkeur!

Woningaanbod
Het plan Overbos ligt in Schuytgraaf Arnhem in locatie 3.0 het noorden van Schuytgraaf. Deze nieuwe woonplek bestaat uit 26 koopwoningen (6 tweekappers en 20 rijwoningen) en 27 vrije sector huurwoningen. De architectuur in dit stoere plan bestaat uit een combinatie van hout en steen (licht metselwerk). 

Bekijk HIER de verschillende woningtypes.

Pre-sale
Een pre-sale wil zeggen dat je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en op basis van de vanaf-prijzen. Tijdens deze pre-sale heb je de tijd om je alvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen. 

Hoe werkt online inschrijven?
Via de button interesse op de website www.woneninoverbos.nl registreer je je als geïnteresseerde in het project Wonen in Overbos. Hiermee maak je een account aan in 'Mijn VanWonen’. In dit account kan je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier. 

Sluiting pre-sale
De tijd tussen pre-sale en de start van de verkoop gebruiken wij om de verkoopdocumenten af te ronden, eventuele woonwensen aan te passen en afspraken te maken met de showroom voor sanitair en keuken. Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Dit is het moment dat de definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend zijn. Wij verwachten dit in juni 2023 gereed te hebben. Heb je je ingeschreven op deze website, dan ontvang je van ons 1 week van tevoren een nieuwsbrief waarin dit nader wordt toegelicht. 

Deel dit artikel: