Thuis door VanWonen

Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is onze missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin particuliere en zakelijke klanten hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. Vanuit de gedeelde wens van een gezonde, toekomstbestendige samenleving.


Samen ontwikkelen en betrokken blijven
Dat doen wij, omdat we ons verbonden voelen met de gebieden die wij ontwikkelen. Wij kennen de omgeving, wonen en werken er zelf, begrijpen de cultuur en spreken de taal. Vanaf het vroegst mogelijke moment betrekken we beleidsmakers, omwonenden, kopers en huurders bij de ontwikkeling. Participatie maakt onderdeel uit van onze 9+ klantreis. Een manier van werken die de basis vormt van ons bedrijf. En we blijven verbonden en betrokken bij wat we ontwikkelen. Zo leren we van ervaringen van bewoners en dragen we bij aan de ontwikkeling van de gezondste generaties.

Meer weten over ons? Bekijk www.vanwonen.com

Gezond leven in een rookvrije omgeving
VanWonen is bedrijfspartner van Gezondheidsfondsen voor Rookvrij. Samen met onze klanten zorgen wij in onze nieuwbouwprojecten voor rookvrije zones. Zodat kinderen gezond kunnen opgroeien, spelen en wonen. Ook bijeenkomsten met nieuwe bewoners organiseren wij altijd rookvrij. En natuurlijk is VanWonen ook voor de eigen medewerkers en bezoekers een rookvrij bedrijf.

Joris Daniels
Jouw klantmanager Wonen in Overbos
+316 2278 57 53 Mail mij joris@jouwnieuwehuis.nl

"Ik sta je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden!"